Nyheder

24. oktober 2017

annemette og bil.jpg

Gigthospitalet har fået en kørende konsulent

For at oplyse lægepraksisser og sundhedshuse om Gigthospitalets tilbud til reumatologiske patienter, har hospitalet ansat Annmette Juul Bladt til at varetage det oplysende arbejde. Opgaven består i at lave aftaler og afholde besøg i hele landet.

Annemette har været ansat i 12 år på Gigthospitalets sengeafdeling, og har derfor et indgående kendskab til hospitalets tilbud. Annemette siger selv om opgaven:

”Det er vigtigt for mig at få budskabet ud om, hvilket enestående tilbud til reumatologiske patienter, vi har her i Gråsten. At vi netop er det eneste reumatologiske specialehospital i hele Danmark. At vi er her for ALLE Danmarks reumatologiske patienter. At vi modtager patienter unge som gamle, selvhjulpne som plejekrævende, ved akut behov, ved second opinion, til udredning, indlæggelse og ambulante forløb. At vi er en hjælp til den rehabilitering, der foregår i primærsektoren, som en naturlig del af en samlet proces. ”

Planen er også at besøge fysioterapeut klinikker og patientforeninger, samt uddannelsesinstitutioner hvis der findes et behov for dette.

Hvis du gerne vil i kontakt med konsulenten eller vil booke et besøg skal du være velkommen til at ringe til Annemette på 24 91 79 63.