Om os

Dansk Gigthospital tilbyder tværfaglig behandling af gigtsygdomme

Vi har en vision om at være Danmarks bedste tilbud til patienter med gigtsygdomme. Da vi hører under ordningen om frit sygehusvalg, kan du blive henvist til hospitalet både ambulant og til indlæggelse, selv om du bor i en anden del af landet. Du kan blive henvist til os, hvis du har en gigtsygdom - uanset sværhedsgrad.

Vores ambulatorium og sengeafdeling arbejder tæt sammen, ligesom vi så vidt muligt koordinerer vores tilbud med din hjemkommune.

Hospitalet har en stor forskningsenhed, som i tæt samarbejde med personale og patienter løbende udvikler og forbedrer vores tilbud.

Tilpasset dine behov og ressourcer

At leve med en kronisk gigtsygdom kan have forskellige konsekvenser og opleves forskelligt fra person til person afhængigt af den enkeltes situation, og hvordan sygdommen udvikler sig. Vi har fokus på et tæt samarbejde med dig og dine nærmeste, så vores individuelle tilbud tager udgangspunkt i dine behov og ressourcer og foregår i dit tempo.

Vores eksperter samarbejder om din behandling

Al udredning og behandling ledes af vores specialiserede læger. I ambulatoriet sker det i tæt samarbejde med sygeplejersker.

Når du er indlagt på hospitalet, får du støtte fra et tværfagligt team, som omfatter læger, sygeplejersker, social - og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, klinisk diætist og socialrådgiver.

Alle har omfattende viden, kompetencer og erfaring med behandling af mennesker med gigtsygdomme.

Dansk Gigthospital er ejet af Gigtforeningen. Hendes Majestæt Dronningen er protektor for hospitalet.