Nyheder

21. december 2017

Gigthospitalet med i front, ved behandling af leddegigt

Det medicinske tidsskrift Dagens Medicin kårer hvert år Danmarks bedste hospitaler inden for en lang række kategorier. Når det gælder behandling af patienter med leddegigt, er Kong Christian X’s Gigthospital med helt i front. Det specialiserede hospital i Sønderjylland er kåret som nr. 2 efter Aarhus Universitetshospital. Et spring frem fra sidste års fjerdeplads.

"Vi er meget glade og stolte over at ligge så højt på listen. Placeringen vidner om, at vi er garanter for de ypperste behandlingstilbud til mennesker med inflammatorisk gigt. De ansatte på Gigthospitalet er eksperter i diagnosticering, behandling og rehabilitering af en lang række gigtsygdomme. Den ekspertise vil blive udbygget yderligere, når vi i løbet af 2018 flytter til topmoderne rammer på Sygehus Sønderjylland i Sønderborg," siger Gigtforeningens direktør Mette Bryde Lind.

Kong Christian X’s Gigthospital er landets eneste specialiserede gigthospital. Vi modtager patienter fra hele landet under det frie sygehusvalg. Vi har særlig erfaring i at behandle patienter med alvorlige autoimmune gigtsygdomme, som er vanskelige at behandle, og som har særligt behov for højt specialiseret rehabilitering for at klare hverdagen.

Gigthospitalet blev tidligere på året tildelt regionsfunktion i specialiseret rehabilitering af Sundhedsstyrelsen, hvilket er en officiel blåstempling af den behandling, patienterne modtager på stedet.